otohaber_logo
Haberler
Range Rover ailesinin yeni üyesi "Velar" Türkiye'de
Mart 2017’de dünya lansmanı yapılan ve o günden bu yana merakla beklenen Yeni Range Rover Velar, 139.900 €’dan başlayan fiyatıyla Borusan Otomotiv 1 Ağustos’tan itibaren Land Rover Yetkili Satıcıları’nda yerini aldı.
Range Rover ailesinin yeni üyesi "Velar" Türkiye'de

Türkiye'de 180 HP ve 240 HP güç seçeneklerine sahip 2.0 litre Ingenium Dizel motorla sunulan Yeni Range Rover Velar'ın, hafif, sert, yoğun alüminyum içeren gövdesi, öncü süspansiyon teknolojileri ile her arazide yol almak için mükemmel bir temel oluşturuyor. Velar'ın akıllı, verimli, tork kuvvetini talebe uygun olarak aktaran dört çeker sistemi, olağanüstü bir sürüş kalitesi ve dengenin yanı sıra her türlü zemine uygun bir performans ve çeviklik sunuyor.

Çarpıcı oranları, kesintisiz tasarım çizgisini vurgulayan gizli kapı kolları, sadelik felsefesi üzerine kurulu şık detaylarıyla Yeni Range Rover Velar, etkileyici, öne çıkan bir tasarımdır.

550 metreye kadar gün ışığında aydınlatma sağlayan Matrix Laser Led Farları ve Yüksek Çözünürlüklü Çift Dokunmatik Ekranı ile Yeni Velar, üstün teknolojik özellikleri ile rakiplerinden ayrışıyor.

Yeni Range Rover Velar, 139.900 €'dan başlayan fiyatıyla Borusan Otomotiv 1 Ağustos'tan itibaren Land Rover Yetkili Satıcıları'nda yerini aldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.