otohaber_logo
Haberler
Toyota RAV4’e Ufak Makyaj Operasyonu
Toyota RAV4, Amerika pazarı için yeni bir donanım paketiyle birlikte eklenen ufak yeniliklerle makyajlandı.
Toyota RAV4’e Ufak Makyaj Operasyonu

Makyajlanan RAV4'ün en büyük değişikliği, standart hibrit paketinden daha sportif, ancak XSE Hybrid donanımdan daha uygun fiyatlı olan SE Hybrid paketinin eklenmesi oldu. Model, kontrast dikişlerin yanı sıra ayırt edici eklere sahip kumaş koltuklarla donatılacak. Toyota ek ayrıntılar konusunda pek bilgi vermedi, ancak modelde ayrıca 7 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ve altı hoparlörlü bir ses sistemi bulunacak.

Biraz daha fazla para harcamak isteyen tüketiciler, yağmur algılayan silecekleri, ısıtmalı deri direksiyon simidi ve ısıtmalı ön koltukları içeren Hava Durumu Paketi tercih edebilecekler. Tüketiciler ayrıca yüksekliği ayarlanabilir elektrikli bagaj kapağı, açılır tavan ve 9 inçlik daha büyük bir bilgi-eğlence sistemi ekleyen Kolaylık Paketi'ni de listesine ekleyebilir.

Yeni SE Hybrid donanımının yanı sıra, RAV4 serisinde küçük değişiklikler bulunuyor. Bazı donanımlar artık Calvary Blue dış cephe boyası sunarken, diğerleri yenilenmiş jantlara sahip. XLE ve üzeri donanımlar daha modern farlara sahipken, XLE Premium, Limited, Adventure ve TRD Off-Road'da yeni LED sis farları kullanılmış. Sis farlarından bahsetmişken, XSE Hybrid, tıpkı XSE Prime gibi dikey tasarımlı sis farı kullanıyor.

Tüm donanımlarda artık kilitli torpido gözü ve LED iç lambalar bulunurken, XLE ve üzeri donanımlar aydınlatmalı anahtar bölümüne sahip. Tüketiciler ayrıca sekiz yönlü elektrikli yolcu koltuğunu da opsiyon listesinde bulabilecekler.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.