otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Skoda Karoq'un İlk İpuçları Paylaşıldı
Skoda geçen hafta makyajlı Karoq'un 30 Kasım'da tanıtılacağını duyurmuştu. Çek marka, tasarım değişikliklerinden ipuçları gösteren bir dizi çizim çalışmasını paylaştı.
Makyajlı Skoda Karoq'un İlk İpuçları Paylaşıldı

Daha küçük Kamiq ve daha büyük Kodiaq arasında yer alan Karoq, 2017'de piyasaya çıkmıştı. Makyajlı model, daha çok ön ve arka tasarıma odaklanan değişikliklerle zorlaşan rekabette elini güçlendirmeyi hedefliyor.

Yeni yayınlanan resmi çizimlerde, Karoq'un çift LED farları daha köşeli bir şekle ve yeni grafiklere sahip gibi görünüyor. Yeni altıgen ızgara, yakın zamanda makyajlanan Kodiaq'takine çok benziyor, tampon ise biraz daha farklı hava girişlerine sahip. Yeni jant tasarımları ve muhtemelen farklı çamurluk eklentileri dışında profil muhtemelen aynı kalacak. Arkada, LED teknolojili daha ince stoplar, daha uzun bir arka spoyler ve arka tampondaki küçük değişiklikleri vurguluyor.

Çizimlerde gördüğümüz, muhtemelen Karoq serisinin daha sportif görünen üyesi olan Sportline donanımı. Skoda, iç mekan için herhangi bir çizim yayınlamadı.

MQB tabanlı C-SUV, muhtemelen TSI ve TDI motorlar, manuel veya çift kavramalı otomatik şanzıman ile isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemiyle satışa sunulacak. Selefi gibi, makyajlı Karoq da Çekya, Slovakya, Rusya ve Çin'de üretilecek.

Makyajlı Skoda Karoq'un resmi lansmanı 30 Kasım'da yapılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.