otohaber_logo
Haberler
Mazda CX-50, Doğayı Keşfetmeye Hazır
Mazda, markanın genişleyen SUV ailesine katılan yeni CX-50'nin örtüsünü kaldırdı.
Mazda CX-50, Doğayı Keşfetmeye Hazır

CX-5'e tasarım olarak çok benzeyen yeni CX-50, Mazda'nın 2,5 litrelik dört silindirli motorundan güç alıyor. Tüketicilere ilk başta bu motor için yalnızca atmosferik veya turbo destekli seçenekler sunulacak, ancak Mazda lansmandan kısa bir süre sonra modele hibrit seçeneği sunmayı da vaat ediyor. CX-5'te kullanılan atmosferik Skyactiv-G 2.5 litrelik motor 190 HP güç ve 252 Nm tork üretiyor. Skyactiv-G 2.5 Turbo, 254 HP güç ve 434 Nm tork üretiyor. Mazda, i-Activ dört tekerlekten çekiş teknolojisini ve Akıllı Sürüş Seçimi CX-50'de standart olarak yer alacak.

Mazda aracın boyutları hakkında bir açıklama yapmadı fakat dört kişilik bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş yaşam alanı sunacağı bilgisi paylaşıldı. İç mekanın fotoğrafları, yolcuları rahat hissettirmek için bol miktarda deri kullanıldığını gösteriyor.

CX-50, Toyota Corolla Cross ile aynı Amerika'da bulunan Alabama fabrikasında üretilecek. Fiyatlandırma ve daha fazla ayrıntının önümüzdeki yıl CX-50'nin piyasaya sunulmasına yakın bir zamanda açıklanmasını bekliyoruz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.