otohaber_logo
Haberler
Volkswagen T-Roc Makyajlandı
Volkswagen T-Roc, 2022 model yılı için makyajlandı. Makyaj operasyonu standart model, T-Roc R ve T-Roc Cabriolet dahil olmak üzere tüm seriyi kapsıyor.
Volkswagen T-Roc Makyajlandı

T-Roc'un ön tasarımında bir dizi değişiklik yapıldı. Opsiyonel matris farlarla donatılmış modeller için ızgara boyunca uzanan bir ışık çubuğu ile bağlanan yenilenmiş farlar bu değişikliklerin en dikkat çeken kısmı olmuş. Matris far tercih etmeyenler için LED farlar sunulurken, ışık çubuğu tercih listesinde yer almıyor.

Volkswagen T-Roc'u dikey sis farlarıyla donattı. Renklendirilmiş ve yeni LED ışık imzalarıyla donatılmış revize edilmiş stoplar arka tasarımda göze çarpıyor. Arka tamponda ince tasarım dokunuşları gerçekleştirilmiş. T-Roc model ailesine 16 ila 19 inç arasında değişen yeni jant seçenekleri de eklendi.

Performans odaklı T-Roc R'ı öne çıkaran özellikler ise standart versiyondan farklı ön ve arka tamponlar, siyah fonlu farlar, 18 inç alaşım jantlar, gümüş ayna kapakları, bagaj kapağı spoyleri ve Akrapovic egzozu oluyor.

T-Roc'un iç tasarımında da kapsamlı yenilikler yapıldı. Yapılan önemli değişiklikler arasında, makyaj öncesi modelin sert plastik gösterge panelinin yerini alan yumuşak malzemeli bir gösterge panelinin kullanılması oluyor. Ayrıca 8 inçlik bir dijital gösterge paneli ve 6,5 inç, 8 inç ve 9,2 inç boyutlarında tercih edilebilecek bir bilgi-eğlence ekranı da bulunuyor. Bilgi-eğlence ekranı kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto'yu destekliyor. VW ayrıca T-Roc'ta da VW Golf ile aynı direksiyon simidini kullanıyor. Şerit destek sistemlerini içeren IQ.Drive Seyahat Yardım sistemi ile yeni güvenlik özellikleri de makyajlanan T-Roc'ın listesine eklendi. Park yardım sistemi de standart olarak geliyor.

Motor seçeneklerinde bir değişiklik yapılmadı. Bu nedenle giriş seviyesi model 110 HP'lik 1,0 litre turbo üç silindirli motora sahipken, 1,5 litrelik dört silindirli TSI 150 HP güce sahip. Her iki model de önden çekişli. 2,0 litrelik dizel dört silindirli motorun yanı sıra, 4Motion dört tekerlekten çekişli ve 190 HP'lik 2,0 litrelik bir TSI motor da listede bulunuyor. T-Roc R'da ise, 300 HP ve 400 Nm torka sahip 2,0 litrelik turbo dört silindirli benzinli motor yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.