otohaber_logo
Haberler
Yeni Nesil Kia Niro 25 Kasım'da Tanıtılıyor
Kia, yeni nesil Niro’yu 25 Kasım düzenlenecek 2021 Seul Mobility Show'da sahneye çıkaracak.
Yeni Nesil Kia Niro 25 Kasım'da Tanıtılıyor

C segmentinde yer alan SUV, geçen yıl birkaç kez test edilirken görüntülenmişti. Prototiplerden anlaşıldığı kadarıyla 2019 HabaNiro konseptinden büyük ölçüde ilham alan ve Kia'nın "Opposites United" konseptini içeren bir tasarım yeni nesil Niro'da karşımıza çıkacak.

Kia'nın en son tasarım çizimleri, ön tamponun alt kısmına monte edilmiş ilginç LED farları ve bunların üzerinde krom şeritle vurgulanan ince yatay ızgarayı gözler önüne seriyor. Arka kısım, çift tonlu bir etki yaratan imza niteliğindeki kırmızı boyalı C sütunlarının şeklini takip eden ince ve dikey olarak düzenlenmiş stoplarla karakterize ediliyor.

İçeride, Kia Sportage'a benzer şekilde, dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence dokunmatik ekranını birleştiren tek bir panel kullanılmış.

İkinci nesil Kia Niro'nun hem kabloyla şarj edilebilen hibrit hem de tamamen elektrikli motor seçenekleriyle sunulması bekleniyor. Aracın muhtemelen en yeni yalnızca elektrikli E-GMP platformunu kullanmayacağı anlamına geliyor. Büyük olasılıkla, selefinin platformunun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak. Hatırlatmak gerekirse, ilk nesil Niro 2016'da sahneye çıktı ve 2019'da makyajlandı.

2021 Seul Mobility Show'da yeni model hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Resmi prömiyerin 25 Kasım'da yapılması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.