otohaber_logo
Haberler
Yeni BMW 420i Gran Coupe Türkiye’de
BMW’nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, geniş böbrek ızgarası ve yeni teknolojileriyle Borusan Otomotiv showroomlarındaki yerini aldı.
Yeni BMW 420i Gran Coupe Türkiye’de

Coupe ve Cabrio versiyonlarının tanıtılmasının ardından BMW tutkunlarının merakla beklediği Yeni BMW 420i Gran Coupe yollara çıkmaya hazırlanıyor. 4783 mm uzunluğu, 1852 mm genişliği ve 1442 mm yüksekliğiyle Yeni BMW 420i Gran Coupe, bir önceki nesline göre 143 mm daha uzun, 27 mm daha geniş ve 53 mm daha yüksek. Ayrıca 2856 mm uzunluğundaki aks mesafesi de önceki jenerasyona göre 46 mm daha uzun olmasıyla dikkat çekiyor. 470 litrelik bagaj hacmine sahip modelin arka koltukları katladığında ise bu hacim 1290 litreye kadar çıkabiliyor.

Yeni BMW 420i Gran Coupe'nin geniş yekpare böbrek ızgarası ön tasarımının en önemli unsuru olarak kendini gösteriyor. Böbrek ızgarasının yanlarında yer alan LED farlar modelin modern görünümünü kuvvetlendirirken, opsiyonel olarak BMW Laserlight da tercih edilebiliyor. L-şekilli ışık şeritlerine sahip karartılmış LED stopları ile Yeni BMW 420i Gran Coupe'nin tasarımı tamamlanıyor. Çerçevesiz kapı camları, yere yakın ve kaslı gövdesi Yeni BMW 420i Gran Coupe'nin sportif unsurları arasında yerini alıyor.

Yeni BMW 420i Gran Coupe, kullanıcılarını sürücü kapısından içeriye baktıklarında bir önceki jenerasyona göre tamamen değişen bir iç mekan ve yeni teknolojiler ile karşılıyor. Yeni BMW 420i Gran Coupe'nin yüksek şekilde konumlandırılan orta konsolu, kabin tasarımının merkez noktasını oluşturuyor. Yeni BMW 420i Gran Coupe'nin opsiyonel olarak tercih edilebilen donanımları arasında iç mekan için gösterge panelinde Sensatec veya deri kaplama ve Harman Kardon Surround ses sistemi yer alıyor.

Yeni BMW 420i Gran Coupe, 170 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1,6 litrelik 4 silindirli benzinli motoruyla ülkemizde yollara çıkıyor. Ortalama 8.1-7.3 lt/100 km yakıt tüketim verisine sahip olan model, 8,6 saniyede 0'dan 100 km/s hıza ulaşıyor.

En yeni teknolojileriyle dikkat çeken Yeni BMW 420i Gran Coupe'de BMW Live Cockpit Professional standart olarak sunuluyor. 12,3 inç boyutunda dijital gösterge paneli ve 10,25 inç boyutunda yüksek çözünürlüklü bilgi-eğlence ekranıyla BMW Live Cockpit Professional kullanışlılık vaat ediyor. Yeni BMW 420i Gran Coupe'de bulunan BMW İşletim Sistemi 7 sayesinde sürücüler bilgi-eğlence ekranının temalarını özelleştirebiliyor, BMW Akıllı Kişisel Asistan'a ulaşabiliyor.

Türkiye'de M-Sport tasarım seçeneğiyle satılacak olan Yeni BMW 420i Gran Coupe, sportif görünümlü dış parçalarının yanında, kullanıcısına standart olarak Elektrikli Cam Tavan, Isıtmalı Ön Koltuklar, Sürüş Asistanı ve Park Asistanı gibi donanımlar sunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.