otohaber_logo
Haberler
Benzersiz Ferrari
Ferrari tasarım ofisi tarafından tasarlanan Ferrari SP48 Unica modeli, Ferrari F8 Tributo platformu üzerinden geliştirildi ve özel bir müşteri için sadece 1 tane üretilecek.
Benzersiz Ferrari

Ortadan motorlu olan Ferrari SP48 Unica modelinin ok şeklindeki ön bölümünde bulunan 3 boyutlu siyah zeminli ızgara ve ön kapaktaki hava çıkışları bu aracın görünümünü zenginleştiriyor.


Kaslı bir görünüme sahip olan SP48 Unica modelinin yan camlarının küçültüldüğü belirtilirken aracın arka bölümünde camın yerini alan hava kanalları hem daha zengin bir görünüm kazandırıyor, hem de bu süper spor otomobilin yola tutunma kuvvetini arttırıyor.
İç mekan görselleri olmayan SP 48 Unica'da alcantara döşemeler ve karbon fiber parçaların ağırlıklı olduğu belirtiliyor. F8 Tributo'nun teknik özelliklerine sahip olduğu söylenen bu aracın güç ve performans değerleri açıklanmadı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.