otohaber_logo
Haberler
BMW M4 CSL 20 Mayıs'ta tanıtılacak
BMW M Ailesinin 50’nci yılı kutlanırken merakla beklenen BMW M4 CSL modeli 20-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Concorso d'Eleganza Villa d'Este etkinliğinde tanıtılacak.
BMW M4 CSL 20 Mayıs'ta tanıtılacak



BMW M4 CSL modelinin 2022 yılı içerisinde tanıtılması bekleniyordu ve Alman üreticinin Facebook sayfasında hem bu aracın birkaç görselini yayınlandı, hem de tanıtım tarihini açıkladı. İşte sıra dışı bir model olan M4 CSL'nin yeni bir ızgaraya sahip ön bölümünde bulunan tampon etekleri de araca olan merakımızı arttırıyor. BMW M5 CS'de olduğu gibi M4 CSL'de de sarı LED farlar var ve bagaj kapağında bulunan spoyleri de bize ilk nesil M3'ü hatırlatıyor. M4 CSL'de, M4'te olduğu gibi çift turbo beslemeli 3,0 litrelik benzinli motor yer alacak. M4 Competition'ın 510 HP olduğunu düşündüğümüzde tanıtılacak olan bu sıra dışı coupe ise büyük ihtimalle 550 HP güce sahip olabilir. Arkadan itişli olan bu modelin şasi özellikleri fren ve süspansiyon sisteminin elden geçirildiğini tahmin etmek hiç de zor değil. Aracın resmi tanıtımına yaklaşık iki hafta kaldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.