otohaber_logo
Haberler
Brabus'tan dev ve pahalı oyuncak
Brabus tarafından çölde kullanılmak için tasarlanan ve trafiğe çıkamayan Brabus 900 Crawler modeli, özellikle Orta Doğu için 945.000 ABD Dolar fiyat etiketine sahip ve sadece 15 adet üretilecek.
Brabus'tan dev ve pahalı oyuncak




Brabus'un geliştirdiği 900 Crawler modeli merdiven tipi şasi ve karbon fiber karosere sahip. 900 Crawler modeli, yüzünü Mercedes-Benz G Serisi'nden alıyor. Cam ve kapıları olmayan bu araçta çelik koruma barlar var. Tavanda bulunan LED aydınlatma motor kaputu detayları ve egzoz susturucularıyla iddialı bir görünüme sahip.Portal aks ve havalı süspansiyonları bulunan bu araçta bulunan 20 inçlik jantlar da daha heybetli görünmesini sağlıyor. 900 Crawler modelinde AMG imzalı 900 HP güç ve 1050 Nm tork üreten çift turbo beslemeli, V8 silindirli, benzinli motor görev yapıyor.

Maksimum hızı 160 km/s'de sınırlandırılan sıra dışı modelde 9 ileri otomatik şanzıman ve kilitli diferansiyeller yer alıyor. 4x4 aktarmalı bu aracın 0-100 km/s hızlanması 3,4 saniye.

İç mekanda karbon fiber parçalar var ve ayrıca teknelerde kullanılan özel Silvertex kumaş da bulunuyor. Bağımsız 4 koltuğa sahip 900 Crawler modelinde her kişi için bir de kask var.



Mercedes'ten alınan dijital gösterge paneli ve yolcu tarafında su geçirmeyen, ısıya dayanıklı 12 inçlik multimedya ekranı yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.