otohaber_logo
Haberler
Kia Soul makyajla birlikte daha renkli oldu
Kia Soul modeline yapılan mütevazi makyajla birlikte bu araca iki yeni renk seçeneği eklendi ve donanım özellikleri de elden geçirildi.
Kia Soul makyajla birlikte daha renkli oldu



Kia'nın küçük crossoverı Soul'a uygulanan makyajla birlikte bu araçta çeşitli yenilikler ve değişimler yapıldı. Yeni tasarımlı farlara sahip olan Soul'da isteğe bağlı olarak LED farlar yer alıyor. Ayrıca tampon kenarlarında ince gündüz LED farları ve dikey hava girişleri bulunan bu crossoverda büyük krom çerçeveli hava girişi de dikkat çekiyor. Soul'da, ortasında egzoz çıkışı olan yeni tasarımlı arka tampon ve yeni tasarımlı 17 inç ya da 18 inçlik jant seçenekleri bulunuyor. Mavi ve beyaz tonu eklenen bu araç, tavanı siyah olacak şekilde çift renkli de tercih edilebiliyor.




Sadece 149 HP gücünde 2,0 litre 4 silindirli atmosferik benzinli motor ve CVT şanzımanla satılacak olan Soul modelinde önden çekişli aktarma yer alıyor. Soul'de artık turbo beslemeli 1.6 GDI seçeneği ise bulunmuyor.



İç mekanda standart olarak 10,25 inçlik dokunmatik multimedya ekranı öne çıkıyor.

Soul'un en üst donanımı olan GT-Line paketinde LED aydınlatmalı hoparlörlere sahip Harman Kardon ses sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu gibi özellikler bulunuyor. Yeni nesil güvenlik sistemleri bulunan Soul modelini, Avrupa'da tam elektrikli E-Soul temsil ediyor ve makyajlı model ise özellikle Amerika pazarına hitap ediyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.