otohaber_logo
Haberler
Sıra dışı otomobil ile özel proje
Amerikalı hip hop müzisyeni ve Black Eyed Peas grubunun kurucularından olan Will.I.Am ile Mercedes-Benz’in ortak geliştirdiği The Flip isimli özel otomobil Miami GP’sinde yani Formula 1 yarışında tanıtılacak.
Sıra dışı otomobil ile özel proje

Will.i.am, çocukken Mercedes-Benz markasını bir başarı sembolü olarak gördüğünü ve o dönemde bu araçları kullanmanın ise bir rüya olduğunu belirtiyor. Ünlü müzisyen, Mercedes-Benz'e sahip olmanın ise hayatındaki değişimin sembolü olarak gördüğünü söylüyor.



Will.I.Am ile Mercedes-Benz'in birlikte tasarladığı ve AMG GT 4 Kapılı Coupe üzerinden geliştirilen araç The Flip olarak isimlendirildi. Ön bölümü G-Serisi'nin yüzünü andıran bu aracın ızgarasında Mercedes-Benz logosunun yerine ayı sembolü bulunuyor. Ayı sembolünün içinde ise Mercedes-Benz logosu var.






Geriye doğru açılan iki kapıya sahip bu araçta tampon ve jantların tasarımı da özel olarak yapılmış. The Flip'in arka bölümü ise AMG GT modelinden izler taşıyor. 6 silindirli 367 HP ya da 630 HP gücünde V8 motora sahip olacak bu sıra dışı otomobil ile birlikte "Bear Witness" tekstil koleksiyonu da Miami'de kurulacak olan Mercedes-AMG Experience Center'da satışa sunulacak.


İnternet üzerinden de satışı yapılan bu koleksiyonun gelirlerinin bir kısmı i.am/Angel Vakfı'na aktarılacak. Vakfın elde edeceği gelirler ise yoksul öğrencilerin eğitiminde kullanılacak.



Bu araç imal edilirken çekilen vidyo Drive adını aldı ve altı bölümden oluşuyor. İlki Miami'de gösterilecek olan Drive filmi, Cannes Film Festivali'nde izleyicilerle buluşacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.