otohaber_logo
Haberler
Rolls-Royce Phantom'a ince bir dokunuş yapıldı
Tanıtılan Rolls-Royce Phantom Series II modeli yeni tasarımlı ızgarası, eklenen jant seçenekleri ve diğer birkaç detayıyla ince bir dokunuş geçirdi.
Rolls-Royce Phantom'a ince bir dokunuş yapıldı



Rolls-Royce'un amiral gemisi olan Phantom'a birkaç küçük yenilik uygulandı. Phantom Series II olarak adlandırılan bu modelin ızgara çizgileri kalınlaştı ve marka kadar ünlü olan maskotu da belirginleşti. Lazer özellikli tam LED farlara sahip olan Phantom Series II'de yeni jant seçeneği de var. Cilalı paslanmaz çelikten üretilen yeni tasarımlı jantlar, 20'li yıllarda üretilen Phantom modelini andırıyor.



İsteğe bağlı olarak koyu krom ızgara bulunan Phantom Series II'de cam çerçeveleri de siyah olarak sunuluyor.



Rolls-Royce Connected özelliği sayesinde Whispers uygulamasıyla telefondan otomobilin navigasyonuna konum gönderiliyor. Ayrıca araç sahibi, aracının konumunu telefondan görebiliyor.

Phantom Series II'de Phantom'da olduğu gibi 571 HP güç ve 900 Nm tork üreten 6,75 litrelik V12 motor görev yapmaya devam edecek.
Phantom Platino seçeneği elle boyanan ipek döşeme parçalarıyla tercih edilebiliyor. Bu aracın ön koltukları deri, arkalar ise kumaş kaplı. İç mekanda önemli bir değişiklik yok sadece direksiyon simidinin biraz kalınlaştığı belirtiliyor. Rolls-Royce Phantom Series II'nin fiyatı açıklanmadı ama güncel model ile arasında büyük fark olmayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.