otohaber_logo
Haberler
Subaru Legacy daha iddialı
Makyajlanan Subaru Legacy’ye yapılan değişimler sayesinde bu araç daha sportif bir görünüme sahip oldu ve güncellenen özellikleriyle de öne çıkıyor.
Subaru Legacy daha iddialı

Subaru Legacy, birkaç yıldır Avrupa pazarında satılmıyor ve özellikle Amerika'da yer alıyor. Bu araca yapılan makyajla birlikte yeni LED farlar ve büyüyen ızgara öne çıkıyor. Yeni tasarımlı tamponlarda ve hava giriş ızgaralarıyla sis farları bu aracın daha sportif görünmesini sağlıyor. EyeSight sürüş sistemi güncellenen Legacy'de daha geniş açılı kamera var. Bagajda bulunan küçük spoyler de dikkat çekiyor.
Kablosuz şarj özelliği ve 11,6 inçlik multimedya ekranı da öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. İç mekanda da kırmızı dikişli spor koltuklar ve gri döşemeler öne çıkıyor.Legacy'de 260 HP gücünde turbo beslemeli 2,4 litrelik 4 silindirli motor ile 185 HP gücünde 2,5 litrelik atmosferik motor seçenekleri görev yapmaya devam ediyor. Ayrıca Legacy Sport'ta da 2,4 litrelik turbo motor sunuluyor. CVT şanzıman ve 4 tekerlekten çekişli aktarma da Legacy'de görev yapmayı sürdürüyor.






Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.