otohaber_logo
Haberler
Daha sportif bir Bentley
Bentley Continental GT ve GTC modellerinin S versiyonu daha sportif ve konforlu bir seçenek olarak yollara çıkıyor.
Daha sportif bir Bentley



Bentley'in Bentayga ve Flying Spur modellerinde bulunan S versiyonu, Continental GT ve GTC seçeneklerine de eklendi. Continental'in coupe GT S ve cabrio GTC S versiyonları detaylarıyla ve S logosuyla öne çıkıyor.
Çamurluklarındaki S logosuyla öne çıkan bu seçeneklerin ızgara, far ile stop lambası çerçeveleri, difüzör ve marşpiyellerinde siyah krom kaplamalar dikkat çekiyor. 22 inçlik yeni tasarımlı jant seçeneklerine sahip bu aracın kırmızı fren kaliperleri de öne çıkıyor. Ayrıca bu araç için geliştirilen egzoz sisteminin de daha gür motor sesi çıkarttığı belirtiliyor.




Direksiyon simidi, vites kolu, koltuk minderi ve sırtlıklarda, kapılar, gösterge paneli ve orta konsolda kısaca iç mekanda S logosu seçeneği de yer alıyor. Ayrıca kapı eşiğinde, gösterge tablosunda ve multimedya ekranında da S logosu var.

Motorda yenilik görmeyen Continental GT S ve Continental GTC S seçeneklerinde görev yapan çift turbo beslemeli 4,0 litrelik V8 motor 550 HP güç ve 770 Nm tork üretiyor. 4 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını sağlayan bu araçlar 318 km/s'ye ulaşıyor. WLTP standartlarında Continental GT S'in ortalama yakıt tüketimi 12,1 lt/100 km olarak belirtilirken bu değer GTC S'te 12,5 lt/100 km.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.