otohaber_logo
Haberler
Citroen Ami satışa sunuldu
Citroen’in Aralık 2021’den itibaren kurumsal müşterilerine satışını gerçekleştirdiği yüzde 100 elektrikli aracı Ami, 219.000 TL’lik fiyatıyla bireysel müşteriler için bayilerde yerini alıyor.
Citroen Ami satışa sunuldu

Citroen'in 16 yaşından büyük ve B1 sürücü belgesine sahip kişilere hitap eden Ami modeli yüzde 100 elektrikli bisiklet kategorisinde yer alıyor. Ami tek bir şarj ile 75 km'ye kadar menzil sunuyor ve 45 km/s'ye ulaşıyor. Batarya kapasitesi 5,5 kWh olan bu araç 3 saatte tam şarj oluyor. Lityum iyon bataryalara sahip Ami için zengin aksesuar seçenekleri yer alırken kişiselleştirme özellikleriyle öne çıkan bu araçta gri, mavi, turuncu ve haki ana renk alternatifleri var.


Elektrikli, ısıtmalı ve kapalı yolcu bölmesiyle 2 veya 3 tekerlekli araçlardan daha fazla koruma sağlayan Ami panoramik tavanı, büyük camlarıyla da ferah bir iç mekan sunuyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.