otohaber_logo
Haberler
Ssangyong Torres 2023'te Avrupa'da satılacak
Ssangyong’un Korando ve Rexton modelleri arasında konumlandırdığı Torres modeli, 2023'te Avrupa'da satılacak.
Ssangyong Torres 2023'te Avrupa'da satılacak



Tamamen yeni bir model olan SsangYong Torres'in ince LED farları, Jeep'i andıran ızgarası, Land Rover Defender'ı hatırlatan C sütunumdaki saklama kabı ve stop lambalarıyla yeni bir görünüm sunuyor.

İç mekanda bulunan 12,3 inçlik merkezi multimedya ekranı ve 8 inçlik dokunmatik klima kontrol paneli var. Deri döşeme ve metal kaplamalar da bu aracın iç mekanına zenginlik katıyor.



Farklı donanım paketlerinin olduğu belirtilen bu araçta, 703 litre olan bagajda, arka koltuklar katlandığında 1,662 litreye varan hacim elde ediliyor. Korando'da da görev yapan turbo beslemeli 1,5 litrelik 4 silindirli benzinli motor Torres'te de yer alıyor ve bu araçta 6 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor. Torres'te önden çekişli veya 4x4 aktarma seçeneği var. Bu aracın 2023'te Avrupa'da satışa sunulması planlanırken dizel motor ve elektrikli versiyonun da olacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.