otohaber_logo
Haberler
Maserati Grecale Temmuz'da Türkiye'de
Maserati’nin yeni SUV’u Grecale, 3.250.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla Temmuz’da Türkiye’de satışa sunulacak.
Maserati Grecale Temmuz'da Türkiye'de



Maserati Grecale modeli, Temmuz ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak ve bu model için ülkemizde 100 adetlik araç kotası bulunuyor. Grecale modeli GT, Modena ve Trofeo olmak üzere üç farklı versiyonla satışa sunulacak. Grecale GT, 4 silindirli 300 HP gücünde ve hafif hibrit özelliğe sahip. Grecale Modena seçeneğinde bulunan hafif hibrit teknolojili 4 silindirli motor 330 HP güç üretiyor. Grecale Trofeo ise 530 HP gücünde ve V6 motorlu bu araç, 285 km/s'ye ulaşırken 0-100 km/s hızlanmasını 3,8 saniyede tamamlıyor.

Grecale'nin iç mekanında 12,3 inçlik multimedya ekranı ve 8,8 inçlik dijital gösterge paneli dikkat çekerken Sonus Faber ses sistemi gibi özellikler de yer alıyor. Kişiselleştirme özelliklerinin ön planda olduğu bu araçta arka koltuktaki yolcular için de multimedya ekranı bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.