otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Citroen C5 Aircross satışa sunuldu
Makyajla birlikte görünümünde ve içinde çeşitli yeniliklere sahip olan Citroen C5 Aircross modeli, 869.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla bayilerde yerini alıyor.
Makyajlı Citroen C5 Aircross satışa sunuldu

Makyajla birlikte Citroen'in güncel tasarım dilini taşıyan Citroen C5 Aircross, yeni marka logosuna sahip oldu ve gündüz farlarıyla farların da görünümü yenilendi. Citroen C5 Aircross'ta 130 HP gücündeki 1.5 litrelik BlueHDi dizel veya 180 HP'lik 1.6 litrelik PureTech benzinli motor seçenekleriyle 8 ileri otomatik şanzıman sunulmaya devam ediyor. Yeni jant alternatifleri bulunan modelin renk seçenekleri arasına siyah, krom ve mavi tonları da eklendi. C5 Aircross'ta 8 inçlik multimedya ekranının yerine 10 inçlik ekran eklenirken 12,3 inçlik dijital gösterge paneli görev yapmaya devam ediyor. Bu araçta havalandırma ızgaraları elden geçirildi. Vites kolunun yerini e-Toggle vites seçici alırken kablosuz şarj özelliği ve Citroen Advanced Comfor koltuklar da öne çıkıyor. Ayrıca ses yalıtımının da arttığı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.