otohaber_logo
Haberler
Renault Zoe'ye yeni donanımlar eklendi
Renault’nun tam elektrikli modeli olan Zoe’nin 2019’da makyajlanmasının ardından bu aracın donanım listesi güncellendi ve Equlibre, Evolution ile Iconic donanım seçenekleri eklendi.
Renault Zoe'ye yeni donanımlar eklendi


Avrupa'nın en çok satılan elektrikli otomobillerinden olan Renault Zoe'nin donanım listesi güncellendi. Giriş seçeneği olan Zoe Equilibre donanımında, 10 inçlik dijital gösterge paneli, 7 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, manuel klima, dört hoparlör ve 22 kW AC şarj cihazı yer alıyor. Ayrıca otonom acil frenleme özelliği de bulunuyor.



Zoe Evolution, navigasyon, arka park sensörleri, otomatik klima ve tabela tanıma, sürüş takip sistemi gibi özellikleri öne çıkıyor. Bu donanımda 16 inçlik yeni tasarımlı jant seçeneği de bulunuyor.

Zoe Iconic'te 9,3 inçlik multimedya ekranı görev yapıyor. Döşemeleri de elden geçirilen Iconic donanımında ön ile arka park sensörleri ve kablosuz telefon şarj özelliği bulunuyor.



Equlibre ve Evolution donanımlarında, 110 HP gücünde elektrikli motor var ve menzilleri 395 km. Iconic'te ise 135 HP gücünde elektrikli motor görev yapıyor ve menzili 386 km olarak belirtiliyor. Yeni donanımlarıyla birlikte Zoe, Fransa'da devlet teşvikleri dahil Equlibre için 27.700 Euro'dan, Evolution için 29.800 Euro'dan, Iconic için 30.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.