otohaber_logo
Haberler
DOD ile vdf'den ikinci el araç kiralama hizmeti
DOD ile vdf filo arasında yapılan işbirliğiyle birlikte ikinci el araç kiralama hizmetine başladı.
DOD ile vdf'den ikinci el araç kiralama hizmeti

Araç ihtiyacını kiralama opsiyonu ve avantajlı fiyatlarla karşılamak isteyen tüketiciler, DOD ve vdf filo iş birliğinde yeni bir fırsattan yararlanabiliyorlar. DOD'un stoplarında bulunan seçili araçlar için "DOD.com.tr" ve DOD Mobil üzerinden kiralama talebi iletilebiliyor. 6, 9 ve 12 aylık kiralama seçenekleriyle sunulan araçlarda satın alma fiyatının yanında, kiralama fiyatı, süresi ve km sınırı bilgileri de listeleniyor.





Araç kiralamak isteyenler, DOD satış noktalarında talep formu oluşturuyor. Ardından vdf filo ekibi müşteriyle iletişime geçerek, araç ve kiralama süreci ile ilgili detaylı bilgileri paylaşıyor. İlgili belgelerin temini ve sözleşmenin tamamlanması ile birlikte araç müşteriye teslim ediliyor. Kiralanan araç için ücretsiz adrese teslim hizmeti, kira süresi boyunca yalnızca Yetkili Servislerde bakım ve hasar onarım işlemleri yanı sıra, yedek araç hizmeti, kasko, trafik sigortası ve MTV ödemeleri ile HGS yönetim hizmetleri de sunuluyor. 6, 9, 12 ay süreli kiralamaları kapsayan uygulamada, tüm kira dönemleri için müşterilerin kontrat bitiş süresinden 3 ay öncesinde herhangi bir yaptırım uygulanmadan aracı iade seçeneği de bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.