otohaber_logo
Haberler
SADECE GÖRÜNÜMÜYLE SPORTİF
Makyajlı Subaru Forester’a eklenecek olan ve Japonya’da satılacağı belirtilen STI seçeneği, sadece görünümüyle öne çıkıyor.
SADECE GÖRÜNÜMÜYLE SPORTİF

Makyajlı beşinci nesil Subaru Forester'ın tanıtılmasından bir yıl sonra Forester STI Sport duyuruldu. Ancak Forester STI Sport'ta ek güç artışı bulunmuyor. Forester'ın seçenekleri arasında bulunan 177 HP gücündeki 1,8 litrelik turbo beslemeli 4 silindirli turbo motor ve CVT şanzıman, 4 tekerlekten çekişli aktarmayla birlikte bu araçta da yer alıyor.

Sportif bir SUV olarak öne çıkan Forester STI Sport için özel amortisörler geliştirildi. Izgara ve bagaj kapağındaki kırmızı STI logosu olan bu araçta 18 inçlik alüminyum jantlar bulunuyor. Yine parlak siyah ızgara çerçevesi, aynaları, tampon etekleri ve yan marşpiye kaplamalarıyla ve arkasında bulunan difüzör, spoyler, çift egzozuyla Forester'dan ayrılıyor.

İç mekanda kırmızı dikişli siyahı koltuklar yer alırken kapılarda, orta konsolda ve gösterge panelinde bordo renkli deri ve Nappa deri döşeme yer alıyor.

Ayrıca, deri kaplı direksiyon simidine sahip bu aracın gösterge panelinde STI Sport gösterge paneli var. İsteğe bağlı olarak elektrikli bagaj kapağı ve gelişmiş EyeSight Safety Plus güvenlik sistemi var.




Forester STI Sport, 25 Ağustos'ta Japonya'da pazara sunulacak ve Avrupa ile Amerika'da Sport donanımı olduğu için olmayabilir.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.