otohaber_logo
Haberler
Makyajlanan DS 7'de hibrit seçenekleri zenginleşti
Makyajla birlikte çeşitli değişimler gören DS 7'de 360 HP gücündeki kablolu şarj edilebilir hibrit seçeneği dikkat çekiyor.
Makyajlanan DS 7'de hibrit seçenekleri zenginleşti

DS markasının 2017'de yollara çıkan DS 7 Crossback modeli, makyajla birlikte yeni özelliklere sahip oldu ve Crossback uzantısı da kaldırıldı. Yeni tasarımlı LED farlar ve gündüz farlarıyla ağ desenli ızgara da bu araçta dikkat çekiyor. Bagaj kapağı üzerindeki DS Automobiles yazısı değişen DS 7'de yeni tasarımlı LED stop lambaları da öne çıkıyor.Ayrıca donanıma göre değişen ve farklı tasarım seçenekleri bulunan 18 ile 21 inç arasındaki jant alternatifleri de makyajlı DS'te yer alıyor.

DS 7'ye yeni kablolu şarj edilebilir hibrit (PHEV'de) seçenekleri eklendi. Bu aracın 300 HP gücündeki 4 tekerlekten çekişli PHEV seçeneği sunulmaya devam ediyor. Önden çekişli DS 7 PHEV 225 HP güce sahip. Ayrıca 4 tekerlekten çekişli olan DS 7 PHEV seçeneği ise 360 HP güce sahip ve bu versiyon, makyaj ile birlikte aracın en büyük yeniliği. Batarya kapasitesi 14.2 kWh olan bu aracın Eylül'de Avrupa'da yollara çıkması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.