otohaber_logo
Haberler
Geçmişe sanatsal bir dokunuş yapıldı
Renault’nun 1972 ile 1984 yılları arasında üretilen ve 5 milyondan fazla satılan birinci nesil R5 modeli yeniden tasarlandı ve Renault 5 Diamant adını aldı. Tam elektrikli olan bu sıra dışı konsept, özellikleriyle de öne çıkıyor.
Geçmişe sanatsal bir dokunuş yapıldı



Renault ile tasarımcı Pierre Gonalons'un şekillendirdiği Renault 5 Diamant konsepti, bu yıl 50 yaşını kutlayan Renault 5'e sadık kalınarak tasarlandı. Aslında aracı ilk gördüğünüzde ilk nesil R5 olduğunu anlıyorsunuz ama bu araç detaylarıyla farklılaşıyor. Tamamen elektrikli olan bu konsept pembe ve altın renkleriyle iddialı görünürken ızgarada bulunan küçük kareleri, mücevheri andıran far ile kapı ve bagaj açma düğmeleri de önemli detayları arasında yer alıyor.







Bu araca özgü bir tasarıma sahip direksiyonun karbon üzerine mermer kaplama olduğu belirtiliyor. Yine iç mekanda üç yuvarlak gösterge ve telefon tutucusu da aracın dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.