otohaber_logo
Haberler
Hyundai geçmişi yeniden tasarladı
Hyundai, 1974’te Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlanan ve konsept olarak kalan Hyundai Pony Coupe modelini yeniden şekillendirdi ve ortaya N Vision 74 isimli sıra dışı bir coupe çıktı.
Hyundai geçmişi yeniden tasarladı



Hyundai mühendisleri, tasarımcı Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlanan ItalDesign imzalı 1974 model Hyundai Pony Coupe modelini yeniden tasarlayıp N Vision 74 konseptini geliştirdiler. İnce farları, şişkin çamurlukları, devasa spoyleriyle sıra dışı bir görünüme sahip olan bu araç hidrojen yakıt hücreli ve elektrikli olmasıyla da öne çıkıyor. N Vision 74 konsepti 62,4 kWh kapasiteli bataryaya sahip ve 670 HP gücündeki elektrikli motor 900 Nm tork üretiyor. Hidrojen yakıt hücreli bu araç 600 km menzil sunuyor ve 250 km/s'ye ulaşıyor. Hidrojen yakıt deposunun 5 dakikada dolduğu belirtiliyor. Sürücü merkezli tasarlanan kokpitte klasik analog düğmeler ve dijital gösterge paneli yer alıyor.

1974 model Hyundai Pony Coupe

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.