otohaber_logo
Haberler
Lamborghini Huracan'a PHEV seçeneği eklenebilir
Lamborghini, 2024 yılına kadar model yelpazesindeki araçlarda şarj edilebilir kablolu hibrit seçeneği sunmayı planlıyor ve Huracan’ın ise bu sisteme sahip ilk model olacağı belirtiliyor.
Lamborghini Huracan'a PHEV seçeneği eklenebilir

Lamborghini Huracan modelinin 2013'te üretimine başlamasının ardından yenilenme zamanı yaklaşıyor derken İtalyan üretici bu araç için PHEV seçeneğini ekleyeceğini duyurdu. 2023'te üretilmesi planlanan kablolu şarj edilebilir (PHEV) Huracan versiyonun önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunulabileceğini belirtiliyor. Huracan PHEV'in silindir sayısının 6'dan fazla, 12'den daha az olacağı belirtiliyor.
Huracan için yeni bir sistem geliştirilebilir ya da VW Grubu'nda bulunan kablolu hibrit seçeneklerinin bu araca uyarlanabileceği söyleniyor. Örneğin Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid'de görev yapan 700 HP gücündeki 4,0 litrelik V8 motoru Huracan'da görebiliriz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.