otohaber_logo
Haberler
Yenilenen Nissan X-Trail Japonya'da tanıtıldı
Japonya’da tanıtılan dördünce nesil Nissan X-Trail modeli, ikinci nesil e-Power sistemine sahip ve bu aracın Avrupa’da da satışa sunulacağı belirtiliyor.
Yenilenen Nissan X-Trail Japonya'da tanıtıldı

Yeni Nissan X-Trail modeli, 2020'nin sonlarına doğru Amerika'da satışa sunulan kardeşi Rogue'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ancak X-Trail, detaylarındaki farkları ve teknik özellikleriyle Rogue'dan ayrılıyor.
CMF-C platformuna sahip ola yeni X-Trail'de ikinci nesil e-Power sistemi görev yapıyor. Bu sistemde bulunan değişken sıkıştırma oranlı 1,5 litrelik VC-Turbo benzinli motor, jeneratör görevi görerek aracın bataryalarının şarj olmasını sağlıyor. Araçla ilgili teknik özellikler açıklanmazken tek elektrikli motora sahip 2WD ve iki elektrikli motora sahip 4WD aktarma seçenekleri var.



Yeni X-Trail'in iç mekanında 12,3 inç dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı yer alırken 10.8 inçlik head-up display (hayalet gösterge) var. 5 ve 7 kişilik oturma seçeneğiyle sunulan bu araçta Bose Premium Ses Sistemi görev yapıyor. 360 derece özellikli kameranın da olduğu Nissan ProPilot sistemi de X-Trail'de bulunuyor. Yeni X-Trail, 25 Temmuz'dan itibaren Japonya'da satışa sunulacak.





Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.