otohaber_logo
Kampanyalar
KIA’da Ağustos kampanyası
Ağustos ayında KIA, tüm binek ve ticari modellerinde cazip fırsatlar sunmaya başladı.
KIA’da Ağustos kampanyası

Binek araçlarda 5.500 TL'ye, ticari araçlarda ise 5.938 TL'ye varan kampanya fırsatları ile ağustos ayını KIA almak için tam bir fırsat ayına dönüştürüyor. Küçük sınıf temsilcisi Picanto 1.25 litrelik benzinli motor seçeneğiyle 36.300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

B segmenti temsilcisi Rio ise 1.25 litrelik benzinli düz vites, 1.4 litre benzinli otomatik vites ve 1.4L dizel düz vites seçenekleri sunulur iken model, 38.400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, panoramik sunroof, akıllı park sistemi, geri görüş kamerası, çift bölgeli otomatik klima ile konfor, sürücü ve yolcu ön, yan ve perde hava yastıkları, elektronik dengeleme programı ESP, yokuş kalkış destek sistemi HAC ve EuroNCAP değerlendirmesinden alınan 5 yıldız alan KIA cee'd, 53.500 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuyor.

KIA'nın Türkiye'de en çok sattığı ürün olan Sportage, ağustos ayı boyunca 64.800 TL'lik fiyat etiketiyle KIA Yetkili Satıcılarında yer alıyor. 2014 model yılı ile yeni yüzüne kavuşan Sportage, Avrupa ile aynı anda Türkiye'de satışa çıktı. Sportage, Comfort donanımında daha önce bulunmayan otomatik vites seçeneği yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulmuştu. Sportage modeli tüm bu özellikleriyle ağustos ayına özel 64.800 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı ve 5.500 TL'ye varan indirimler ile KIA Yetkili Satıcıları'nda yer alıyor.

KIA'nın hafif ticari aracı K2500 de ağustos ayı cazip fırsatlarla KIA Yetkili Satıcıları'nda. K2500, 130 HP gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vitesiyle ağustos ayında 41.700 TL'den başlayan fiyatlarla KIA Yetkili Satıcıları'nda satışa sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.