otohaber_logo
Kampanyalar
Mercedes Ekim'e hızlı girdi
Hemen hemen tüm otomobil markaları, daralan otomotiv pazarından yılı en az zararla kapatmak için birçok kampanya düzenliyor. Bu kampanyalar en çok tüketicilere yarıyor.
Mercedes Ekim'e hızlı girdi
Mercedes-Benz'de Ekim ayına çok cazip kampanyalarla girdi. Çıktığı günden bu yana çok başarılı satış rakamları elde eden A Serisi için, "Yıldırım Kasko" nun tercih edilmesi durumunda, 90.000 TL'lik kredi oranına yüzde 0.80 faiz ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

B Serisi'için yine "Yıldırım Kasko" tercih edenler için yine 90.000 TL'ye yüzde 0.80'lik faiz oranıyla 48 aya varan vade seçeneği mevcut.

Küçük S Serisi olarak tanımlanan Yeni C Serisi için ise 125.000 TL için yüzde 0.90 faiz oranıyla kredi kullanabiliyorsunuz.

GLA için faiz oranları yüzde 0.75'ten başlarken, CLA için yine yüzde 0.90'lık faiz oranları sunuluyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in Ekim ayında Mercedes-Benz Türk'ün EL2 markası altındaki tüm kullanılmış otomobillere sunduğu kampanya kapsamında ise 80.000 TL kredi tutarı için % 1,12'den başlayan faiz oranları ve 48 ay vade seçenekleri sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.