otohaber_logo
Kampanyalar
Ziebart’tan beklenmeyen özgür kampanya
Ziebart, ‘’Artan İndirim Kampanya’’sı ile müşterilerine kendi paketini ve kendi indirimini özgürce oluşturma imkanı veriyor.
Ziebart’tan beklenmeyen özgür kampanya

1991 yılından bu yana oto koruma, geliştirme, temizlik ve aksesuar uygulamaları alanında faliyet gösteren Ziebart, yılsonunda tüm otomobilseverleri sevindirecek bir kampanya hazırladı. Uygulamalarını seç, paketini oluştur, indirimini belirle, kazancını katla adımları ile "Artan İndirimli Kampanya" adıyla tanımlanan ve 1-31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerli olacak olan bu kampanyada kullanıcılar; istediği ürünleri seçerek bir paket oluşturacak ve %30 a varan farklı indirim oranları ile araçlarını maksimum faydayla koruyabilecekler.

Kampanya dahilinde Ziebart'ta sunulan hizmetlerden müşteriler istedikleri ürünü seçerek kendi indirimli paketlerini oluşturabilecekler. Seçecekleri 3 ve üzerin sayıdaki en pahalı ürünlere % 30, öncekilere fiyatına göre sırasıyla % 25 ve %20 indirim hakkı kazanacaklar. Alışılmışın tersine bu kampanyada en pahalı ürünlere en yüksek indirim oranı sağlanarak tüketicileri şaşırtan bir ilk daha Ziebart tarafından sunulmaktadır. Kurulduğu günden itibaren "%100 Müşteri Tatmini" ilkesi ile hareket eden ve müşterilerinin öneri ve şikayetlerini her zaman ön planda tutan Ziebart; bu kampanya ile de araç sahiplerinin kullanım ve satın almadaki tercihlerini özgür olarak seçmelerine ve bu hizmetleri avantajlı fiyatla almalarına olanak sağlıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.