otohaber_logo
Kampanyalar
Borusan otomotiv'den Nisan ayı kampanyası
Tüm dünyada 1.7 milyon satan BMW 1 Serisi, yenilenmiş yüzüyle 91.123TL’den başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda Nisan ayı itibariyle satışa sunulmuştur.
Borusan otomotiv'den Nisan ayı kampanyası

BMW ve MINI markaları perakende satışı gerçekleşecek tüm "0 km" otomobiller için, her an değişiklik hakkı saklı kalmak üzere sabit € / TL kuru kampanyasına devam etmektedir.

Borusan Otomotiv Premium Finance, Nisan ayına özel sunduğu imkanlarla BMW, MINI ve Land Rover hayali kuran herkese müthiş seçenekler sunuyor.

Premium Finance' in Nisan ayına özel makyajlı BMW 118i modeli için 5.000 TL

Yeni BMW 218i Active Tourer için de Premium Finance çok özel koşullarla 1.120

MINI hayali kuran herkese Nisan ayı boyunca Premium Finance' de

Land Rover modellerinde ise, yine taksit ertelemeli kampanya seçeneği

Nisan ayı boyunca BMW Premium Selection Günleri kapsamında %0,89 kredi faiz peşinatlı, uygun esnek ödemeli, tamamen kişiye özel ödeme planları veya dosya masrafsız seçenekleri ile sahip olmak mümkün. Ayrıca BMW 320i ED modeli için 1.356 TL; BMW 520i modeli için de 1.630 TL taksit seçenekli kredi kullanma imkânı var. TL taksit seçenekli veya dosya masrafsız esnek geri ödemeli kredi imkanı yaratıyor. kaçırılmayacak fırsatlar sunulmuştur. Bu çerçevede tüm MINI otomobiller için 24 ay vadeye kadar % 0,89 faiz oranı veya kişiye özel esnek ödeme imkanlarıyla uygun geri ödemeli ve dosya masrafsız kredi seçenekleri düşünülmüştür. Ayrıca Nisan ayı boyunca sunulan MINI Service Inclusive fırsatını tercih ettiğinizde MINI otomobiliniz için bakımlarınız MINI Yetkili Servislerinde garanti altındadır. kapsamında ilk taksitin 2015 Ekim ayında ödenmesini sağlayan imkanlar sunulmuştur. avantajı ile BMW Premium Selection otomobiller için cazip fırsatlar sunulmuştur.

Müşterilerimiz www.premiumfinance.com.tr adresini ziyaret ederek veya 0 850 252 33 33 numaralı Premium Finance Çağrı Merkezini arayabilirler. Uygun koşullarda kolaylıkla kredi başvurusunda bulunmak için Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı Showroomları'nda Premium Finance Danışmanları ile de temasa geçebilirler.

Borusan Otomotiv Premium Kiralama ile tüm Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı showroomlarında dilediğiniz donanımlardaki BMW otomobili kiralayabilirsiniz. Borusan Otomotiv standartlarındaki hizmet anlayışı eşliğinde sadece Premium segment otomobilleri kiralayan Premium Kiralama, operasyonel kiralamaya bambaşka bir soluk getiriyor. Kiralamanın operasyonel ve finansal avantajlarının yanı sıra; tüm müşterilerine ücretsiz portbagaj, kayak taşıyıcı, BMW Bisiklet, Akaryakıt Yönetim Sistemi gibi hizmetleri sayesinde premium bir kiralama deneyimi sunuyor.

Belirli modeller için geçerli Premium Kiralama Rent-Ease ile seçtiğiniz BMW otomobili 12 veya 18 ay süreyle kiralamak artık çok daha kolay. Sigorta, vergi, kasko, bakım, onarım ve benzeri giderlerden etkilenmeden otomobilinizin keyfini çıkarabileceğiniz Rent•Ease kampanyası tüm Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.