otohaber_logo
Kampanyalar
Subaru'dan bakım kampanyası
Subaru, model yılı bazında tüm araçları için avantajlı bakım kampanyası sunuyor.
Subaru'dan bakım kampanyası

31 Aralık 2015'te sona erecek kampanya kapsamında Subaru, 2010 ve 2011 model yılındaki tüm araçların periyodik bakımlarda kullanılan yedek parça ve işçiliklerinde yüzde 15 oranında, 2009 ve daha eski model yılına sahip araçlar içinse; periyodik bakımlarda kullanılan yedek parça ve işçiliklerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Havaların soğuması ile birlikte önem kazanan araçların kışlık bakımı, olası problemlerin önlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Subaru'nun yıl boyunca devam eden indirimli bakım kampanyası yıl sonuna kadar devam ediyor.

Tüm Subaru yetkili servislerinde geçerli olacak kampanya kapsamında; 2010 ve 2011 model yılındaki tüm araçların periyodik bakımlarda kullanılan yedek parça ve işçiliklerinde yüzde 15 oranında, 2009 ve daha eski model yılına sahip araçlar içinse; periyodik bakımlarda kullanılan yedek parça ve işçiliklerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

İndirim kampanyası çerçevesinde; 2010 ve 2011 model yılındaki tüm Subaru otomobillerde kullanılacak yedek parçalar sadece bakımlarda kullanılanları kapsıyor ve aracın yaşına göre değil model yılına göre indirim tanımlanması yapılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.