otohaber_logo
Kampanyalar
Volkswagen’in Los Angeles Kozu
Alman devi Volkswagen, bugün kapılarını açan Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Beetle Dune’ı sergiliyor.
Volkswagen’in Los Angeles Kozu

Dune konseptinden esinlenerek yollara çıkartılacak Beetle Dune, bal peteği desenli ızgarası, alüminyum çerçeveleriyle sportif bir yüze sahip. Alüminyum eteklere yer verilen Beetle Dune, yepyeni bir arka tampona sahip. Bagaj üstü spoyler ve LED stoplara yer verilen modelde 18 inç boyutundaki Canyon stili jantlar sportiflik algısını arttırıyor.

Bir üst donanım olan aydınlatma paketiyle bi-xenon farlar ve hareketli LED gündüz farları otomobilin standart versiyona göre olan farklılıkları arasında yer alıyor.

İç mekanda ise çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi ve kontrast dikişlere sahip deri spor koltuklar dikkat çekiyor. 6.4 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekranıyla birlikte sunulan MIB II bilgi eğlence sistemi ve Fender müzik sistemi yine Beetle Dune'da sunulan özelliklerde oluyor.

Beetle Dune'ın kaputunun altında ise, 1.8 litrelik dört silindirli TSI benzinli motor görev yapıyor. 172 HP güç ve 249 Nm tork üreten bu motor, altı ileri otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.