otohaber_logo
Kampanyalar
Kia’dan Hazirana özel fırsatlar
Kia, Haziran ayına özel otomobil ve hafif ticari araçlarında 4.800 TL’na varan indirimler uyguluyor.
Kia’dan Hazirana özel fırsatlar

GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4x4 çekiş sistemi olan Yeni KIA Sportage modellerinde fiyatlar 79.900 TL'den başlıyor.

SUV segmentinde bulunan KIA Sorento artık navigasyon özelline sahip. KIA Sorento navigasyonla birlikte; yeni Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çevre Görüş Sistemi özelliklerine de kavuştu. Kameraların topladığı görüntüler, dijital olarak işlenerek gerçek zamanlı olarak navigasyon sisteminin ekranına yansıtılıyor. Sürücüler yeni nesil "area view" sistemlerinde 3D kuşbakışı görünümü tercih etme şansına sahipler. Bu özellik, park yeri ararken araç çevresinin daha kapsamlı kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. KIA Sorento'da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yenilenen KIA Sorento, 239.000 TL fiyat etiketine sahip.

Yeni jenerasyon KIA Soul'ün ölçüleri büyürken iç hacmi de genişledi. 1.6 lt'lik CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DTC şanzıman kombinasyonu ile sunuluyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma ile arka park sensörü özelliği de sunulan donanım opsiyonlarından. KIA Soul, 94.500 TL fiyatıyla satılıyor.

KIA cee'd, 1.6 lt'lik dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve akıllı park yardım sistemi gibi özellikleri barındırıyor. KIA cee'd, 75.600 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KIA Rio, sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farlar, 17inç alaşım jantlar, katlanabilen elektrikli yan aynalar, yağmur sensörü ve bluetooth gibi donanım opsiyonlarıyla satılırken Haziran ayında 1.800 TL'ye varan indirim ile birlikte başlangıç fiyatı, 45.800 TL olarak açıklanıyor.

A segmentinde yer alan KIA Picanto 1,25 lt 85 HP motora sahipken Picanto Comfort'da manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları yer alıyor. KIA Picanto Comfort, 49.500 TL fiyatıyla satılıyor.

KIA, hafif ticari araç modeli K2500'de 4.800 TL indirim uygulanırken 48.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.