otohaber_logo
Kampanyalar
Honda’dan yaz fırsatları
Honda, Jazz ve Civic Sedan modelleri için düzenlediği kampanyada, özel kredi ve takas indirimleri sunuyor.
Honda’dan yaz fırsatları

Honda, yenilenen Jazz ve Türkiye'de üretilen Civic Sedan modellerinde Ağustos ayı sonuna kadar sürecek özel bir kampanya hazırladı.


YÜZDE SIFIR FAİZ

Kampanya kapsamında 57 bin 200 TL'den başlayan fiyata sahip Jazz'da 20 bin TL için 12 aylık vadede yüzde 0 faiz veya 2 bin TL takas avantajından yararlanılabiliyor. 62 bin 400 TL'den başlayan fiyata sahip Honda Civic Sedan satın almak isteyenlere ise kredili alımda taksit öteleme veya bin 500 TL takas fırsatı sunuluyor.

ÖDEMEYE 2017'DE BAŞLAMA FIRSATI

Yeni Civic Sedan modeline kredi kullanarak sahip olmak isteyen müşterilere 18 ay vade için yüzde 0,92 vade oranı uygulanırken tescili Temmuz'da gerçekleşecek alımlarda, isteyenler ödemelerine Ocak 2017'de, Ağustos'ta gerçekleşecek alımlardaysa Şubat 2017'de başlayabiliyor.

TAKASTA 1.500 TL İNDİRİM

Ayrıca kredi kullanmayacak olan ve yeni Civic Sedan otomobilini eski aracıyla takas etmek isteyenlere bin 500 TL takas desteği sağlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.