otohaber_logo
Kampanyalar
Toyota, Ağustos’ta sıfır faiz seçeneği sunuyor
Ağustos ayına özel kampanyasında Toyota, sıfır faiz ve indirim seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkıyor.
Toyota, Ağustos’ta sıfır faiz seçeneği sunuyor
Kampanya dahilinde; Yaris için 6 bin TL indirimden veya 12 ay taksit seçeneği için sıfır faiz uygulamasından yararlanmak mümkün olurken, Hilux için de 5 bin TL'lik indirim veya 4x2 ve 4x4 motor seçeneklerine göre belirlenen 12-20 aylık vade seçenekleri için de sıfır faiz alternatifi sunuluyor.
İndirimden yararlanmayıp kredi seçeneğini tercih edenlere; Yaris 1.33 için 17 bin TL ve Hilux 4x2 modellerinde de 24 bin TL'lik 12 ay vade kullanımında da sıfır faiz uygulanacak. Hilux 4x4 Hi Cruiser AT modelinde 25 bin TL 20 ay vade kullananlar ve Yaris Hybrid 24 bin TL 18 aylık vadeyi tercih edenler sıfır faizli kampanyadan yararlanabilecekler.
B segmentinin ilk ve tek hibrit otomobili olan Yaris Hybrid'de indirim 6 bin TL'ye, Yaris'in 1,33 lt benzinli modellerindeki indirim ise 3 bin TL'ye ulaşıyor.
Hilux modeli ise ağustos kampanyasında 5 bin TL'ye varan indirimler ile yer alıyor. Hilux'a, 76 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün olacak.
Yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın ağustos kampanyasından yararlanıp Toyota sahibi olanlar, ödemelerine diledikleri takdirde 2017 yılının Şubat ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda takas imkanı da bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.