otohaber_logo
Kampanyalar
Türkiye’ye özel SEAT Leon
SEAT Leon, şimdi Türkiye’ye özel sınırlı sayıda üretilen bir versiyon ile sunuluyor.
Türkiye’ye özel SEAT Leon

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en önemli organizasyonlarından biri olan uluslararası basketbol ligi Euroleague Basketball sponsorluğunu, 2016-2017 sezonunda da devam ettirecek olan SEAT Türkiye, sadece Türkiye'ye özel ve sınırlı sayıda üretilen Leon Euroleague Edition modelini satışa sundu.

150 HP gücündeki 1.4 EcoTSI ACT DSG motor seçeneği ile yer alan Leon Euroleague Edition'da, FR donanım seviyesinde standart olarak yer alan Full LED farlar, sunroof ve SEAT Sürüş Profili gibi özelliklere ek olarak SEAT Sport 18'' alüminyum alaşımlı siyah jantlar, geri görüş kamerası, SEAT Ses Sistemi, siyah yan aynalar, Media System Plus ile bagaj kapağı ve kapı eşiğinde Euroleague logoları bulunuyor.

Otomobil Distribütörleri Derneği'nin (ODD) 2016 Ocak – Ekim verisine göre C Hatchback segmentinin en çok tercih edilen ikinci modeli olan Leon ailesi verimliliğiyle öne çıkıyor. Leon Euroleague Edition 1.4 TSI ACT 150 HP DSG, 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketiyor. Bu değerleriyle dizel araçlarla karşılaştırılabilecek yakıt verimliliğine sahip otomobil, performansıyla da dikkat çekiyor. Araç, 0'dan 100 kilometre hıza 8 saniyede ulaşabilirken, saatte azami 215 kilometreye çıkabiliyor.


Sınırlı sayıda üretilen Leon Euroleague Edition'ın tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı 86 bin 250 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.