otohaber_logo
Kampanyalar
Citroen’in yıl sonu fırsatları
Citroen’in aralık kampanyasında 11.450 TL’ye varan cazip indirimler ve 30.000 TL’ye 20 ay %0 faiz fırsatları sunuluyor.
Citroen’in yıl sonu fırsatları

Citroën'in, tüm binek ve ticari modellerinde Aralık ayı boyunca kışa özel kampanya rüzgarı esiyor. Kampanya dahilinde Citroën C1, C4, C4 Cactus, C4 Picasso, yeni C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Yeni Grand C4 Picasso modellerinde 30.000 TL'ye 20 ay %0 faiz, C-Elysée ise 20.000 TL'ye 20 ay %0 faizle satışa sunuluyor.

Citroën'in ticari modellerinde öne çıkan Nemo Combi, Nemo Combi Plus ve Nemo Panelvan modellerinde ise 30.000 TL'ye 20 ay %0,89 faizle satış imkanı sunuluyor. Berlingo Combi, Berlingo Panelvan Maxi modelleri de 25.000 TL'ye 25 ay %0,89 faizle Aralık ayında Citroën bayilerinde yerini aldı. Ayrıca, C4 Cactus modelinde 30.000 TL'ye 20 ay %0 faiz kullanmak istemeyenler için 3.000 TL'lik ek indirim seçeneği de Aralık ayı süresince geçerli olacak. C4 Cactus'te arzu edenlere "Cam Tavan" hediye ediliyor.

Citroën C1, yeni şehir otomobili olarak adlandırılan otomatikleştirilmiş şanzıman ve 1.0i motoruyla alışılmadık bir sürüş performansı sunan C1, Süspansiyon ve elektrik destekli direksiyonu ile daha fazla güvenlik, konfor ve hareketlilik sağlamak için tasarlandı. 100 km'de 4,5 litrelik yakıt tüketimiyle ultra ekonomik olan Citroën C1, km başına 104 g/CO değerinde çok düşük karbon emisyonu sunuyor. Citroën C1 Shine versiyonunda 30.000 TL'ye 20 ay %0 faiz kredi kampanyası uygulanıyor. Aracın fiyatı 58.700 TL.

C-Elysée, Citroën'in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan, ekonomik motorları, avantajlı fiyatları ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış olan C-Elysée'nin 3 silindirli 1.2 PureTech ETG5 motora sahip Confort ve Attraction benzinli versiyonlarının yanı sıra tasarruf özellikleriyle öne çıkan 4 silindirli 1.6 HDi 92 HP gücündeki motora sahip Confort ve Exclusive versiyonları da kampanya kapsamında yer alıyor. Citroën C-Elysée'deki indirimler 11.450 TL'yi bulurken; aracın başlangıç fiyatı 53.000 TL.

Citroën C4 Cactus, tüm araç fonksiyonlarını tek noktadan yapabilme kolaylığını sağlayan 7'' dokunmatik ekranı, kanepe görünümlü geniş ve konforlu ön koltukları ile tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor. C4 Cactus'ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Citroën'e özel, yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan sayesinde, aracın içine devamlı filtrelenmiş bir ışık girişi sağlanıyor. Filtrelenmiş koruması sayesinde panoramik cam tavan yazın yolcularını UV ışınlarından koruyor ve sıcaklığı asgariye indiriyor. Kışın ise üst düzey termik izolasyonu sayesinde sıcaklığın korunmasını sağlıyor. C4 Cactus'teki indirim tutarları 4.500 TL'yi bulurken; C4 Cactus'ün başlangıç fiyatı 66.750 TL.

Citroën C4: Kompakt HB sınıfın en geniş iç hacimlerinden birini sunan, en geniş bagaj kapasitelerinden birine sahip olan C4 HB, 1.6 lt'lik turbo dizel motorlarında 92 HP (HDi-Manuel şanzıman ile) ve yeni nesil tam otomatik 6 ileri otomatik şanzımanlı 120 HP (BlueHDi S&S) versiyonlarla satılıyor. Citroën C4'teki indirim tutarları 5.050 TL'yi bulurken; C4'ün başlangıç fiyatı 82.680 TL.

Citroën C4 Picasso: 7'' dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12'' HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso, etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso tüm özelliklerinin yanı sıra yeni nesil yüksek verimli BlueHDi motor seçenekleri ve yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor. C4 Picasso, panoramik ön camı ve onun uzantısı olan cam tavanı ile seyahat etmenin ötesinde araçta geçirdiğiniz her anınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. 5 kişilik versiyona ek olarak 7 kişilik oturma kapasitesine sahip Grand versiyonuyla geniş ailelerin de tercihi olan Yeni C4 Picasso'da 30.000 TL'ye 20 ay %0 faiz kredi kampanyası uygulanıyor. 5 kişilik C4 Picasso'nun fiyatı 110 bin 670 TL, 7 kişilik C4 Grand Picasso'nun fiyatı ise 113 bin 975 TL.

Citroën ticari modellerinde de Aralık ayına özel cazip kampanyalar…

Berlingo, Citroën'in, ticari araç segmentinde yenilenen donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış LED'li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor. Berlingo Maxi Panelvan, optimum ve uyumlu boyutları sayesinde her ihtiyacınızı karşılıyor. Geniş yan sürgülü kapısı ve asimetrik 180° açılabilir asimetrik arka yük kapısı sayesinde optimum bir yükleme hacmi sağlıyor. Berlingo Combi, ideal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor. Berlingo modellerinde indirimler 10.480 TL'yi bulurken, aracın başlangıç fiyatı 50.100 TL.

Citroën Nemo Combi: Modern ve dinamik bir yapıya sahip olan Citroën Nemo Combi, kompakt dış boyutları, geniş iç hacmi, günlük kullanıma uygunluğu ve ekonomik performansı sayesinde hayatı kolaylaştırıyor. Özenle ve ustalıkla tasarlanan Nemo Combi, kullanıcı dostu ve samimi bir iç ortam sunuyor. Citroën Nemo Combi, geniş yan sürgülü kapıları sayesinde her koşulda kolay erişilebilirlik sağlıyor. MP3 uyumlu araç radyosu ve CD oynatıcısı, bluetooth telefon kiti, arka park sensörü ve yarı entegre navigasyon gibi birçok konfor özelliği, sürüş yardım ve güvenlik sistemleri ile donatılan Citroën Nemo Combi, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 dizel motora sahip. Nemo Combi modelindeki indirim 6.700 TL'yi TL'yi bulurken; aracın başlangıç fiyatı 52.700 TL.

Citroën Nemo Panelvan, kompakt ebatlarıyla kullanımı kolay ve geniş yükleme kapasitesi sunuyor. Konforlu iç tasarımı ve ergonomik sürüş pozisyonu ile binek araç sürüşü sunan Citroën Nemo Panelvan, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 HP dizel motora sahip. Nemo Panelvan modelinde 20 aya 30.000 TL yüzde 0.89 faiz avantajı sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.