otohaber_logo
Kampanyalar
Toyota'dan yeni yılın ilk kampanyası
Toyota, yeni yılın ilk kampanyası kapsamında indirim ve avantajlar sunuyor.
Toyota'dan yeni yılın ilk kampanyası

Markadan yapılan açıklamaya göre, ocak ayı kampanyası kapsamında çevreci özellikleri ve sürüş konforuyla öne çıkan Yaris Hybrid 8 bin 436 liralık indirimle yer alırken, diğer Yaris modellerindeki indirim 5 bin 400 lirayı buluyor.

Kampanyada, 2016 model Corolla'ların dizel modellerinde 10 bin 150 liraya varan indirimler bulunurken, 2016 model Corolla'nın benzinli modellerinde 5 bin 450 liraya ulaşan indirim sunuluyor. Pick-up Hilux modelinde 5 bin liraya varan indirim seçeneği bulunuyor. Toyota RAV4'teki indirimler de 5 bin 250 liraya kadar çıkıyor.

Yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın ocak kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine bu yılın temmuz ayında başlayabilecek.

Bu arada, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota plazalarda takas imkanı da bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.