otohaber_logo
Kampanyalar
Ford'dan Autoshow'a özel kampanya
Autoshow Fuarı'nda geniş ürün portföyünü otomobilseverlerle buluşturacak olan Ford, fuara katılan ziyaretçilere özel bir kampanya sunacak. Autoshow Fuarı'nda Ford standını ziyaret ederek bilgilerini bırakan tüm ziyaretçiler, yüzde 4'e varan oranlarda indi
Ford'dan Autoshow'a özel kampanya

Ford açıklamasına göre, "Bir Başka" konseptiyle Türkiye pazarında yeni bir döneme başlayan Ford, bu yıl 21-30 Nisan'da İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek Autoshow Fuarı'nda müşterilerine "cazip" fırsat ve indirimleri sunmaya hazırlanıyor.

Autoshow'da Ford standını ziyaret ederek bilgilerini bırakan ziyaretçiler, fuar süresince geçerli olan kampanya kapsamında 2016 ve 2017 model binek araçlarda perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 4'e varan indirim sağlayan hediye çeklerinden birine sahip olabilecek.

Kampanya ile ziyaretçilere 2016 model Mondeo, Fiesta ST-Line, Focus ST-Line ve tüm 1.0L EcoBoost motorlu araçlar için tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 4 indirim sağlayan hediye çekleri sunulacak.

Ayrıca, Courier ve Connect Journey modelleri hariç diğer 2016 model binek araçlarda tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 2 indirim fırsatı sağlanacak.

Kampanya dahilinde 2017 Model Focus TrendX Benzinli Manuel (4 Kapı & 5 Kapı), Yeni Kuga, Courier Journey ve Connect Journey modelleri hariç olmak üzere 2017 model tüm binek araçlarda tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yine yüzde 2 indirim sunulacak.

İndirim kuponu üzerinde yer alan QR kodu mobil cihazından okutan müşteriler, araçlar için sunulan belirlenmiş indirim tutarlarına ulaşabilecek. Müşterilerin hediye çeklerini Türkiye genelindeki Ford yetkili satıcılarına ibraz etmeleri kampanyadan faydalanmaları için yeterli olacak.

Kaynak: AA

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.