otohaber_logo
Kampanyalar
Citroen servislerine yaz fırsatları geliyor
Citroën, 26 Mayıs-24 Haziran 2017 tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal bakım ve mekanik yedek parçalarında, bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 15 indirim sunuyor. Citroën, tüm bu avantajlar
Citroen servislerine yaz fırsatları geliyor

Dünya Şampiyonu teknik ekibi ile hizmet veren Citroën Türkiye, 26 Mayıs-24 Haziran 2017 tarihleri arasında sürecek kampanya ile tüm Citroën araç sahiplerine cazip avantajlar sunuyor. Citroën Yetkili Servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında; orijinal bakım ve mekanik yedek parçalarında, bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 15 indirim sunuluyor.

Citroën Yetkili Servisleri'ne gelenlerin 700 TL+KDV ve üzeri bakım ve mekanik servis harcaması yapmaları, 4 adet Michelin lastik satın almaları veya Online Randevu ile servise gelip 350 TL+KDV ve üzeri bakım ve mekanik servis harcaması yapmaları durumunda ise kamp sandalyesi hediye ediliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.