otohaber_logo
Kampanyalar
Toyota'dan "Toyota Flex" uygulaması
Toyota'dan yapılan açıklamaya göre şirket, düşük taksitli ve cazip ödeme seçeneği sunan "Toyota Flex" uygulamasını devreye aldı.
Toyota'dan "Toyota Flex" uygulaması

Uygulama ile Toyota modellerinden birini taksitle satın alanlar, belirledikleri vade sonunda balon ödeme yapmak yerine isterlerse araçlarını takas yoluyla yenileyebilecek ve 48 aya kadar yeniden taksitlendirebilecek. Böylelikle Toyota sahipleri daha uygun koşullarda sürekli yeni bir Toyota kullanma olanağına kavuşacak.

Yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olacak "Toyota Flex" uygulaması ile Toyota'nın tüm segmentteki modellerine sahip olmak artık çok kolaylaşacak.

Heyecan veren ve çekici görünüme sahip yeni nesil modelleri ile birlikte, müşterilerinin ihtiyaçlarının yanı sıra duygularına da hitap etmek isteyen Toyota, Toyota Flex sistemi ile çok daha geniş kitlelerin öncelikli tercihi olmayı hedefliyor.

Yeni uygulamaya alınan "Toyota Flex" sisteminden yararlanmak isteyenler, Toyota'nın Türkiye'ye yayılmış 56 plazasında, işlemlerini çok kısada sürede gerçekleştirebilecek.

AA

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.