otohaber_logo
Kampanyalar
Euromaster’dan 69 TL’ye klima gazı dolumu kampanyası!
Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, klima gazı dolumu kampanyasıyla otomobil sahiplerini serinletecek yeni bir kampanyaya imza atıyor. Hızlı, kaliteli ve güvenilir servis anlayışıyla ön plana çıkan Euro
Euromaster’dan 69 TL’ye klima gazı dolumu kampanyası!

Michelin Grubu çatısı altında ülkemizde 52 ilde 200'e varan servis noktası ile lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yaz döneminde de avantajlı kampanyalara imza atarak otomobil severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Klima gazı dolumu kampanyasına katılan Euromaster servis noktalarında klima gazı dolumu işlemi, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında KDV dahil 69 TL'ye gerçekleştiriliyor.

Euromaster servis noktalarında ayrıca, klima sisteminin diğer gerekli bakım ve kontrolleri de yapılarak, polen filtresi değişimi, klima gazı kaçak tespiti, bakteri temizliği, klima kompresörü ve termostatı bakımı gibi hizmetler de sunuluyor. Euromaster uzmanları, her yıl polen filtresi değişimini ve 2 yılda bir de klima gazı dolumunu, sürüş konforu ve vücut sağlığı için öneriyorlar.

Klima sistemi bakımının faydaları nelerdir?

İyi bakılan bir klima sistemi, sıcak havalarda sürüş konforunu ve güvenliğini pozitif yönde etkileyerek sürüş kalitesine önemli şekilde katkıda bulunur. Sağlıklı çalışan bir klima sistemi, sahip olduğu filtreler sayesinde dışarıdaki kir ve tozların otomobilin yaşam alanına dahil olmasına engel olurken, içerideki havayı sabit tutar ve nem seviyesini düşürür. Öte yandan bakımsız bir klima sistemi, zamanla biriken bakteriler sebebiyle alerjik rinit, astım, lejyoner hastalığı gibi hastalıklara davetiye çıkarırken, araç motorunu zorlayarak otomobilin yakıt tüketimini de artırır.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.