otohaber_logo
Kampanyalar
Akbank'tan Honda müşterilerine finans desteği
Honda ve Akbank’ın işbirliği sonucu geliştirdiği Honda Finans, Honda müşterilerine finansal anlamda çeşitli çözüm ve öneriler sunarken, kredi işlemlerini de çok hızlı bir boyuta taşıyor.
Akbank'tan Honda müşterilerine finans desteği

Otomobil dünyasının öncü kuruluşlarından Honda ile bankacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Akbank'ın birlikte geliştirdiği Honda Finans, Honda müşterilerine en hızlı ve en uygun finansal çözümleri bulma konusunda yardımcı oluyor.

Tüketicilerin ekonomik durumlarına özel olarak herkesin bütçesine uygun ödeme planları oluşturan bu sistem, müşterilere hayallerindeki otomobile kavuşmasında kolaylık sağlıyor.

Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil konuyla ilgili olarak, 'Honda markalaı otomobil ve motosikletlerinin satış sürecinde gereken finansmanı çok hızlı şekilde sağlayacak bir sistem geliştirdiklerini' söylerken, Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki de, sahibi olmak isteyen müşteriler için her zaman tüm olanakları araştırdıklarını ve Honda Finans'ın da bu şekilde ortaya çıktığını' kaydetti.

Müşteriler bayiden çıkmadan, kredi işlemlerini tamamlayan Honda Finans sisteminin, sıfır kilometre ve ikinci el taşıtların yanı sıra motosiklet ürünlerini de kapsayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.