otohaber_logo
post
ALMANYA
Honda Civic Type R makyaja hazırlanıyor

Honda'nın ateşli hatcback modeli Type R, ön ve arka tamponlarında kamuflajla görüntülendi.

post
ALMANYA
Stuttgart’ta dizel yasağı genişliyor

Almanya'da dizel araçların şehir trafiğine girmesi yasağı genişliyor. Hamburg'dan sonra Baden Würrtemberg Eyalet Hükümeti, yasakla ilgili kararı netleştirdi.

post
ALMANYA
12 Milyon TL'lik Pagani Huayra test sırasında kaza yaptı

Pagani Huayra Almanya'da devam eden test sürüşleri sırasında, sürücünün kontrolü kaybetsi sonucunda kaza yaptı. 12 Milyon TL'lik otomobilin sürücüsü iyi durumda olsa da araçta 100 binlerce dolarlık hasar oluştu.

post
ALMANYA
Mercedes C Sınıfı’nda dizel satışını durdurdu

Mercedes-Benz Türk’ün çok satan modeli C200d satışları Almanya’dan gelen talimatla durduruldu. Dizel C Sınıfı’nın eylülde gelecek makyajlı modelle birlikte geri döneceği dile getiriliyor.

post
AIRBUS
Audi'den uçak taksi geliyor

Airbus ve Audi’nin ortak projesi uçan taksi için test sürüşlerine başlanacağı açıklandı. Otonom Uçan Taksi projesi olan "Pop.Up Next" Alman hükümetinin de onayını aldı. İşte 10 yıl içerisinde faaliyete başlayacak otonom uçan taksiler hakkında tüm bilgiler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.