otohaber_logo
post
2017
İstanbul Autoshow'da son durum ne?

Birçok otomobil devinin katılmayacağını açıklamasının ardından iptal olup olmayacağı çok tartışılan İstanbul Autoshow'da son durum...

post
ARABA
Yerli otomobiller ithallere karşı!

2016’da satılan 100 otodan 76’sı ithal oldu. Buna rağmen en çok talep gören modeller Türkiye’de üretilenler arasından çıktı. Fiat Egea birinci, Toyota Corolla ikinci, Renault Clio ise dördüncü oldu.

post
AL SAT
Galerilere sigorta zorunluluğu

Bakan Tüfenkci, ikinci el araç satan işletmelerin yetki belgesine sahip olmaları gerekeceğini ve sattıkları araçlar için garanti verme zorunlulukları geleceğini açıkladı.

post
ARABA
Tamamen Türk tasarımı olan yerli marka yolda!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Türk tasarımı ile taksi modeliyle bir elektrikli otomobil üretimine geçeceğiz. Küresel bir başarı hedefliyoruz” dedi.

post
ARABA
ÖTV ve kur artışı otomotiv pazarını zorlayacak

Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışının döviz kurlarındaki yükselişle aynı dönemde gelmesinin otomotiv sektörünü zorlayacağını belirterek, 2017'de pazarın yüzde 15 civarında daralabileceğini söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.