otohaber_logo
post
7 SERI
İkinci el karnesi: BMW 7 Serisi

BMW'nin amiral gemisi konumunda olan 7 Serisi, dev karoserinin altında hem sürücüsüne hem de arka koltuk yolcusuna keyif veriyor.

post
BMW
BMW X3'ü tamamen yeniledi

BMW’nin X modelleri arasında en çok satılan model olmasına rağmen, tasarımı ve iç mekanıyla eleştiri almaktan kurtulamayan X3, 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda sahne alacak ikinci neslinde her şeyi unutturmayı amaçlıyor.

post
BMW
BMW 316i’nin fren diskleri neden çiziliyor?

2005 model BMW 316i (E46) sahibiyim. Aracımın ön fren disklerinde problem var. Aracın hızı 80 km/s’yi geçince frene basıldığında direksiyonda titreme yapıyor. Disklerin çizildiğini söyledikleri için 2 defa değiştirildi. Bir sure sonra aynı problem tekrar

post
BMW
Renault'dan çifte konfor

Renault’nun geliştirdiği ve ilk olarak 1.5 lt’lik dizel motorlarda kullanılacak olan çift debriyajlı ve 6 kademeli otomatik şanzımanı EDC’nin (Efficient Dual Clutch) otomobile sunduğu düşük yakıt tüketim ortalaması ve emisyon değerleri sayesinde Fransız ü

post
BMW
DSC, DTC ve CBC nedir?

BMW araçlarında kullanılan DSC, DTC ve CBC gibi sistemlerin görevi nedir? Bu sistemler arasında nasıl bir fark vardır?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.