otohaber_logo
post
EMISYON
Opel'in üç modeline emisyon soruşturması

Opel'in üç modelinde emisyon değerlerinin yanlış gösterimini sağlayan teknoloji kullandığı iddiaları nedeniyle soruşturma açıldı.

post
EMISYON
Nissan'dan emisyon itirafı

Nissan, Japonya'daki fabrikalarında egzoz emisyon testlerinde usulsüzlük yapıldığını kabul etti.

post
DER SPIEGEL
Mercedes'e milyarca euroluk emisyon cezası

Alman otomobil üreticisi Mercedes'in C ve G serilerinde ortaya çıkan emisyon manipülasyonu Mercedes'e pahalıya mal olacak. Der Spiegel dergisinde yer alan bir habere göre Federal Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer, emisyon manipülasyonu rastlanan her araç i

post
EMISYON
Emisyon skandalı Mercedes'e sıçradı

Alman otomobil üreticisi Volkwagen'in (VW) ürettiği araçlarda ortaya çıkan emisyon manipülasyon skandalı şimdi de Mercedes'e sıçradı. Mercedes, C ve GLD serilerinde emisyon değerleri gerçeği yansıtmadığı için 600 bin civarında aracı geri çağıracak.

post
DIZEL
BMW ofislerine baskın!

Alman savcıları ve polisleri, dizel araç emisyonlarının manipüle edilmesiyle ilgili bir soruşturma ile bağlantılı olarak, otomobil üreticisi BMW AG’nin Münih ve Avusturya’daki ofislerinde arama yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.