otohaber_logo
post
EURO NCAP
Yeni modellerin güvenlik testi sonuçları açıklandı

Euro NCAP tarafından yapılan yeni güvenlik testi sonuçlarında Alfa Romeo Tonale, Kia Sportage, Cupra Born ve Mercedes-Benz T-Serisi 5 yıldız elde ettiler. Toyota Aygo X BMW i4 ise 4 yıldızda kaldı.

post
DACIA
Euro NCAP’ten Renault ve Dacia’ya Kötü Sürpriz

Euro NCAP, 11 yeni modeli test ettikten sonra 2021 için son güvenlik derecelendirme sonuçlarını açıkladı. En kötü ve en şok edici sonuç, Renault Zoe'nin sıfır yıldızı ve Dacia Spring'in tek yıldızıydı.

post
EURO NCAP
Türkiye’de üretilen Transit Custom’a Euro NCAP’den ‘Altın’ ödül

Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikalarında üretilen Ford Transit Custom, ileri sürüş destek teknolojileriyle bağımsız araç güvenliği kuruluşu Euro NCAP tarafından ‘Altın’ ödüle layık bulundu.

post
3 STAR
Fiat Egea’nın güvenlik notu belli oldu

Fiat Egea, Euro NCAP tarafından yapılan güvenlik testinde bekleneni veremedi.

post
ARABA
Bazısı Yeni Bazısı İkinci Defa

Euro NCAP, 2013 yılının sonlarına doğru farklı sınıflardan 11 aracın test sonuçlarını daha açıkladı. Bu testin sonuçlarına göre 6 model 5 yıldız, 5 tanesi de 4 yıldız elde edebildi. Bu araçlardan biri yüzde 100 elektrikli, diğeri hibrid iken, üç model is

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.