otohaber_logo
Kampanyalar
Ferco motor'dan kampanya
Ferco Motor,ödeme kolaylığı sağlayacak bir banka anlaşmasına imza attı.
Ferco motor'dan kampanya
Ferco Motor'dan Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi, Gilera ve Derbi markalarından birini seçen motor tutkunları, Temmuz sonuna kadar Garanti Bankası kredi kartlarıyla artı 7 taksit imkanından faydalanacak.Temmuz sonuna kadar sürecek olan kampanya ile herkes kendi karakterine yakıştırdığı bir motosiklet ile özgürlüğün tadını çıkartacak.
Ferco Motor bünyesinde Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi, Gilera ve Derbi olmak üzere 6 dev motor markası bulunuyor. Seçiminiz tasarım ikonu rengarenk bir Vespa ya da uzun mesafeli sürüşlerde konforunuzdan ödün vermeyecek bir Moto Guzzi de olsa artı 7 taksit imkanıyla sahip olabilirsiniz. Seyahat ve günlük kullanım için mükemmel bir motor olan yeni Aprilia Caponord 1200 modeliyle ise güvenlik, performans ve konforu bir arada sunan bir enduro deneyimi yaşayabilirsiniz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.